Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΜε επιτυχία στέφτηκε το 1ο Zografou 3×3 Xmas Basket Tournament

Με επιτυχία στέφτηκε το 1ο Zografou 3×3 Xmas Basket Tournament

Στο κλειστό Αντώνης Φώτσης διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη του Ζωγράφου 3×3 Xmas Basket Tournament  με της συμμετοχές αθλητών να επιβραβεύουν αυτήν την πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Οι προκριματικοί αγώνες ξεκίνησαν από της 9 το πρωί χωρισμένοι σε 3 ηλικιακές κατηγορίες . Μετά από knock out αγώνες το απόγευμα μετά τις 6 έγιναν οι τελικοί.

Πολλοί φίλοι του αθλήματος και των αθλητών παραβρέθηκαν στο κλειστό Αντώνης Φώτσης προκειμένου ενισχύσουν τους αγωνιζόμενους .

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ήταν  αφιερωμένος στο Όραμα Ελπίδας, ενώ ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να φέρουν παιχνίδια για τα παιδιά του συλλόγου .

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας , οι αντιδήμαρχοι Κος Καλλαρύτης , Κος Μετικαρίδης, Κος Δήμας, Κα Χαλκιαδάκη, ο Πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΖ Κος Κουφός, το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Ανδρέας Τσιμπούκης .

Πολλά συγχαρητήρια στο  ΝΠΔΔ, στον  Πρόεδρο Γιαννακόπουλο Γιώργος και  στον Αντιπρόεδρο Μπουλούκο Δήμο για την άριστη οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

RELATED ARTICLES