Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΜαταιώνονται λόγω COVID-19 οι 34οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων

Ματαιώνονται λόγω COVID-19 οι 34οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων

Λόγω των εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας, ο Δήμος  Ζωγράφου αποφάσισε τη ματαίωση των 34ον Πανελληνίων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνονται ετησίως και είχαν προγραμματιστεί και φέτος για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η αναζωπύρωση του COVID-19 και στη χώρα μας επιβάλει τη λήψη μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας που αποτελεί προτεραιότητα έναντι κάθε άλλου σχεδιασμού.

Οι περιορισμοί, εξάλλου, που ήδη έχουν αποφασιστεί από την κυβέρνηση για τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε εκδηλώσεις και τις αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους, καθιστούν αδύνατη την υλοποίηση των Θεατρικών Αγώνων στην κανονική τους μορφή.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τις εκδηλώσεις πολιτισμού και τους καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς φορείς και θα εργαζόμαστε αδιαλείπτως για την αρωγή και προώθηση της πολιτισμικής παραγωγής στον Δήμο μας.

Ο Δήμος Ζωγράφου ευχαριστεί όλους τους δημότες για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης συγκυρίας.

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τις άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φθινοπώρου, αναλόγως των εξελίξεων.

RELATED ARTICLES