Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουAπίστευτα πράγματα σε σχολική εκδρομή: Απείλησαν με μαχαίρι μαθητή από το 3ο...

Aπίστευτα πράγματα σε σχολική εκδρομή: Απείλησαν με μαχαίρι μαθητή από το 3ο Λύκειο Ζωγράφου

Απίστευτα πράγματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο Πάρκο Γουδή, όταν μαθητές Λυκείων του Ζωγράφου συναντήθηκαν με μαθητές από Λύκειο των Αμπελοκήπων.

Οπως αποκαλύφτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια εκδρομής του 3ου και του 5ου Λυκείου Ζωγράφου, οι μαθητές έπεσαν επάνω σε άλλο σχολείο από τους Αμπελόκηπους που επίσης ήταν σε σχολική εκδρομή.

Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι ήταν μέλη νεανικής συμμορίας, καθώς άρχισαν να βιαιοπραγούν κατά των μαθητών του Ζωγράφου και με το ζόρι να τους αποσπούν όσα χρήματα είχαν επάνω τους.

Ενα παιδί από το 3ο Λύκειο Ζωγράφου αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα του, με αποτέλεσμα ένα αγόρι από τους Αμπελόκηπους να τραβήξει μαχαίρι!

Οι καθηγητές ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία που ήρθε γρήγορα στο χώρο και προχώρησε σε προσαγωγές. Η μητέρα του παιδιού που απειλήθηκε με το μαχαίρι, προχώρησε μάλιστα και σε κατάθεση μήνυσης ώστε να βρει το δίκιο για το παιδί της.

Οπως και να έχει, όλα αυτά είναι ανήκουστα πράγματα για μαθητές σχολείων και πρέπει πλέον να ληφθεί κάποια μέριμνα στις σχολικές εκδρομές.

 

RELATED ARTICLES