Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΛουτράκι: Τέσσερις άνδρες έψαχναν για λίρες και ανατινάχτηκαν μέσα σε σπηλιά!

Λουτράκι: Τέσσερις άνδρες έψαχναν για λίρες και ανατινάχτηκαν μέσα σε σπηλιά!

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι τέσσερις άνθρωποι από την ΕΜΑΚ.

Το σημείο μάλιστα ήταν δυσπρόσιτο που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την επιχείρηση των Αρχών για την ανάσυρση των τεσσάρων σορών.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου και εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες σε βάθος πέντε μέτρων και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι άνδρες ήταν 72, 49, 37 και 35 ετών.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των πτωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ενός, βλέποντας ότι ο άνδρας της δεν δείχνει σημάδια ζωής, αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να δώσει όλες τις πληροφορίες που γνώριζε, προκειμένου οι αρχές, να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο σημείο που πιθανότατα να βρίσκονταν οι άντρες για να διαπιστώσουν εάν έπαθαν κάτι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων, ότι δηλαδή κάτι κακό συμβαίνει, από τη στιγμή που κανένας τους δεν απαντούσε στις κλήσεις ενώ οι ώρες περνούσαν.

RELATED ARTICLES