Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΚοπή Βασιλόπιτας τοπικής ΝΔ. - Απολογισμός Νίκης σε εορταστικό κλίμα

Κοπή Βασιλόπιτας τοπικής ΝΔ. – Απολογισμός Νίκης σε εορταστικό κλίμα

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ζωγράφου σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Πόλης μας . Τόσο ο παραιτηθείς Πρόεδρος Δημήτρης Δήμας όσο και ο νέος Πρόεδρος Σπύρος Κονταλής στον χαιρετισμό τους  αναφέρθηκαν στις νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις που μεσολάβησαν από την περσινή Βασιλόπιτα (βουλευτικές, εκλογές, περιφέρεια καθώς και στην νίκη του Βασίλη Θώδα στην Πόλη μας).

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας αφού ευχαρίστησε την τοπική οργάνωση για τους νικηφόρους εκλογικούς αγώνες που έδωσε και για την στήριξη που του παρείχε, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι το εκλογικό πρόγραμμα του θα υλοποιηθεί στο ακέραιο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, οι Βουλευτές του Νοτίου τομέα Κώστας Κυρανάκης, Γιάννης Καλλιάνος και Άννα Καραμανλή. Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης  Νίκος Δημόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Μετικαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λεωνίδας Κουφός, Λάμπρος Γούμενος και Δήμος Μπουλούκος.

Από την Νομαρχιακή Β2 ΝΟΔΕ ο Πρόεδρος Αλέκος Σπύρου και τα μέλη Δημήτρης Δεληγιαννίδης και Γιώργος Τάσσης.

RELATED ARTICLES