Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΚαταδίωξη αυτοκινήτων και πυροβολισμοί στην Πύλη του Πολυτεχνείου

Καταδίωξη αυτοκινήτων και πυροβολισμοί στην Πύλη του Πολυτεχνείου

Καταδίωξη 2 αυτοκινήτων που συνοδεύτηκε με πυροβολισμούς έγινε λίγο πριν της 9 το βράδυ ακριβώς μπροστά στην Πύλη του Πολυτεχνείου επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που εκείνη την ώρα τελειώνανε τον απογευματινό τους περίπατο στην Πολυτεχνειούπολη ακούστηκε στην αρχή ο ήχος από μεγάλο τρακάρισμα ακριβώς έξω από την πύλη και αμέσως μετά 6 πυροβολισμοί.

Ένα λευκό αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ξεφύγει από άλλο αυτοκίνητο που το καταδίωκε, τράκαρε  δύο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι  που ήταν παρκαρισμένα ακριβώς μπροστά στην Πύλη του Πολυτεχνείου και στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε μπροστά σε δέντρο δίπλα ακριβώς στην Πύλη. Από το δεύτερο αυτοκίνητο και σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες βγήκε κάποιος με όπλο και άρχισε να κυνηγάει και να πυροβολεί  τον οδηγό του λευκού αυτοκινήτου ο οποίος αφού βγήκε από το αυτοκίνητο μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη για να ξεφύγει.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς το δεύτερο αυτοκίνητο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έφτασε σε λίγη ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποκλείσει την περιοχή και να βρεί στοιχεία τόσο του καταδιωκόμενου όσο και του αυτοκινήτου που πυροβόλησε.

Σύμφωνα με της πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αν και εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος στην Πύλη του Πολυτεχνείου.

RELATED ARTICLES