Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΗ «Πίτα του Ηπειρώτη» του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου (photos)

Η «Πίτα του Ηπειρώτη» του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου (photos)

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού κέντρου στην Ανακρέοντος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η ΗΠΕΙΡΟΣ».

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλέξανδρος Γκούμας  μετά τον χαιρετισμό που έκανε και την χορωδία που τραγούδησε ,  τίμησε με ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα σε βίντεο τον   Θεόδωρο Παπαγιάννη- Γλύπτη, Ομότιμο Καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών και  Δημιουργό του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Ελληνικό Ιωαννίνων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κος Σταυριανουδάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κος Γαϊτάνης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κος Μπαλάφας και Κος Κάτσης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κος Αμυράς, η πολιτευτής της ΝΔ Κα Γκελεστάθη.

Το παρών φυσικά έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, η πρώην Δήμαρχος Κα Καφατσάκη, η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κα Μπότου,  οι αντιδήμαρχοι Κος Παπακωνσταντίνου, Κος Βούρτσης, Κος Δήμας, Κος Μετικαρίδης, Κα Χαλκιαδάκη, Κος Καλλαρύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κος Πίτσιος, Κος Μπουλούκος, Κος Γούμενος, Κα Στρακαντούνα, Κος Γιώτης , Κος Κολομπάτσος.

RELATED ARTICLES