Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του Ζωγράφου«Η διοίκηση Καφατσάκη επιθυμούσε το κλείσιμο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ»

«Η διοίκηση Καφατσάκη επιθυμούσε το κλείσιμο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ»

Η διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ απάντησε στην παράταξη της Τίνας Καφατσάκη που την κατηγόρησε ότι κάνει προσλήψεις

Η ανακοίνωση:

«Το πολιτικό θάρρος εναντίον του πολιτικού θράσους»

Μέχρι τον Οκτώβριο 2019 η διοίκηση Καφατσάκη, σύμφωνα με την υλοποίηση και εφαρμογή των αποφάσεων που είχαν ληφθεί στο Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης ΜΑΞΙΑΔηΖ ΑΕ ΟΤΑ οδηγούσε την εταιρεία στην απαξίωση, στην υπολειτουργικότητά της κι εν τέλει και χωρίς να έχουν το θάρρος να το αναφέρουν δημόσια και ανοιχτά, στο οριστικό της κλείσιμο.

Μια δημοτική επιχείρηση που το 2018 εμφάνισε ζημίες – καθόλου ανεξήγητο αφού ήταν προεκλογική χρονιά – και παρ’ ολίγον και το 2019 αν δεν καταφέρναμε μέσα σε μόλις 2,5 μήνες να ανασχέσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα

Μια δημοτική επιχείρηση που χρησιμοποιήθηκε για διορισμούς ημετέρων και αυτών χωρίς ασφαλιστικές εισφορές κάποιες φορές.

Μια δημοτική επιχείρηση που οι εργατοπατέρες του Δήμου επιθυμούσαν το κλείσιμό της όπως δήλωσαν μέσα στο ΔΣ της ΜΑΞΙΑΔηΖ ΑΕ ΟΤΑ την 31η/07/2020, που αν γινόταν πράξη θα οδηγούσε σε απόλυση και στην ανεργία τους εργαζόμενους ΙΔΑΧ της εταιρείας και εκποίηση των περιουσιακών της στοιχείων.

Από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔηΖ ΑΕ ΟΤΑ περίπου 10 μήνες, όλη μας η προσπάθεια, η οποία έχει αρχίσει και φέρνει έμπρακτα αποτελέσματα, έχει αντιστρέψει την καταστροφική αυτή πορεία και οι καρποί της ορθής διαχείρισης εκ μέρους μας είναι ορατοί στον καθένα.

Προχωρούμε σε πλήρη εξορθολογισμό της εταιρείας, αρχής γενομένης από την πρόσληψη προσωπικού, η οποία αντιστοιχεί στις πραγματικές ανάγκες της εταιρείας για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 2020, να παρέχει σύγχρονες κι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και όχι την εξυπηρέτηση ημετέρων.

Σε κάθε περίπτωση, σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε το πολιτικό θάρρος και θα πραγματοποιήσουμε δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων μας.

Παράλληλα, θα αντιπαραθέσουμε τα πεπραγμένα της διοίκησης Καφατσάκη, ώστε να μην έχει κανένας πολίτης του Ζωγράφου την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος προασπίζεται στην πράξη τα συμφέροντα του πολίτη, όπως απορρέουν από το καταστατικό της ΜΑΞΙΑΔηΖ ΑΕ ΟΤΑ και το αίσθημα ευθύνης μας.

RELATED ARTICLES