Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΕπίθεση με βιτριόλι: Το διπλό προφίλ της 35χρονης στο Facebook και οι…...

Επίθεση με βιτριόλι: Το διπλό προφίλ της 35χρονης στο Facebook και οι… online παρακολουθήσεις

Μπορεί στην επικοινωνία της με το ραδιοταξί την Δευτέρα 17 Μαΐου, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου -όπως προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας – όμως, το όνομα αυτό μόνο άγνωστο δεν ήταν για εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, με το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο η 35χρονη φαίνεται να είχε δημιουργήσει κι ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook, την ύπαρξη του οποίου γνώριζαν ελάχιστοι, καθώς το χρησιμοποιούσε συγκεκριμένες στιγμές. Το προφίλ αυτή την ώρα είναι περιορισμένο, όπως και αυτό που διατηρεί με το όνομα και την φωτογραφία της, όπου πολλά από τα σχόλια των φίλων και συγγενών της -που μέχρι χθες φαίνονταν κανονικά- σήμερα είναι λες και έχουν κάνει “φτερά” από την σελίδα, σαν κάποιοι να αποφάσισαν ξαφνικά να αποστασιοποιηθούν από εκείνη και την πράξη της.

Με το δεύτερο προφίλ, η 35χρονη δεν φαίνεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της 34χρονης λογίστριας, αφού δεν έχει αντιδράσει σε κάποια από τις φωτογραφίες της. Ωστόσο, οι γνώστες θεωρούν που με αυτό έλεγχε όσο μπορούσε την ζωή του 40χρόνου ερωτικού συντρόφου της, ιδιαίτερα μετά το αίτημα φιλίας που εκείνος είχε κάνει στο προφίλ της Ιωάννας. Η πράξη του αυτή, θεωρήθηκε ως προδοσία στο πρόσωπο της και ήταν κάτι που λειτούργησε σαν “σαράκι” στην ψυχή της, με τις αμφιβολίες και τις “βρώμικες” σκέψεις να πνίγουν τελικά το μυαλό της και να οπλίζουν το χέρι της με το βιτριόλι.

Για εκείνη, η Ιωάννα έγινε ξαφνικά το… κόκκινο πανί, αφού όσο κι αν προσπαθούσε να το παίξει άνετη με την “ελεύθερη σχέση” που είχε δημιουργήσει αρχικά με τον 40χρονο άνδρα -όπως ο ίδιος κατέθεσε- τόσο το όνειρο για μια ολοκληρωμένη και φυσιολογική ζωή μαζί του, γκρεμιζόταν.

Οι εμμονές της 35χρονης

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, η 35χρονη και η 34χρονη Ιωάννα, κατάγονται από διπλανά χωριά στην Αιτωλοακαρνανία και έτσι γνωρίζονταν μέσω κοινών γνωστών.

Όλα άρχισαν πριν από ένα χρόνο, όταν συναντήθηκαν σε γάμο κοινού γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους. Η 35χρονη ύποπτη συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση. Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook.

RELATED ARTICLES