Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΕπίθεση με βιτριόλι: Αυτά βρήκαν στο σπίτι της 35χρονης στην Αβύδου στα...

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά βρήκαν στο σπίτι της 35χρονης στην Αβύδου στα Ιλίσια!

Η 35 χρονη ξανθιά γυναίκα, κάτοικο Ζωγράφου (οδος Αβύδου – Ιλίσια) με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία είχε ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς από τα ξημερώματα της Πέμπτης, προσήχθη νωρίς το πρωί και δίνει κατάθεση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα.

Είναι η βασική ύποπτη και μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της στου Ζωγράφου έχουν βρεθεί μια τηλεκάρτα και μια περούκα.

Η 35χρονη που έχει προσαχθεί και καταθέτει για την υπόθεση είναι πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, που έχει εργασιακή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι. Εργάζεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε δικηγορική εταιρία η οποία συνεργάζεται και παίρνει υποθέσεις της ασφαλιστικής εταιρίας όπου δουλεύει η 34χρονη Ιωάννα.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

RELATED ARTICLES