Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΕπίθεση με βιτριόλι: Αστυνομικός περιγράφει τη στιγμή της σύλληψης της 35χρονης στου...

Επίθεση με βιτριόλι: Αστυνομικός περιγράφει τη στιγμή της σύλληψης της 35χρονης στου Ζωγράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπήρχαν εξ αρχής και της απαγγέλθηκε σχετική κατηγορία, άλλωστε, η κατηγορούμενη δράστις δεν συνεργάστηκε από την αρχή με τους αστυνομικούς, δείχνοντας άρνηση ακόμα και στον έλεγχο κοντά στην οικία της. Ο αστυνομικός που την συνέλαβε στην κατάθεσή του ανέφερε πως αναγκάστηκε να την ακινητοποιήσει για να προβεί σε έλεγχο.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του αναφέρει:

«Περί ώρα 07:00 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία με έτερους συναδέλφους μου, θέσαμε σε διακριτική επιτήρηση την οικία της υπόπτου που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, Αβύδου. Περί ώρα 08:10 η ανωτέρω εξήλθε της οικίας της και κινήθηκε επί της οδού Αβύδου. Της γνωστοποιήσαμε την ιδιότητά μας και της ζητήσαμε να παραδώσει το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας καθώς και να μας ακολουθήσει. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε την διενέργεια του ελέγχου, μας αγνόησε και συνέχισε να κινείται επί της οδού Αβύδου. Εν τέλει στη διασταύρωση των οδών Αβύδου και Αγίου Γερασίμου ακινητοποιήσαμε την κατηγορούμενη και από τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε εντός της μαύρης τσάντα χειρός που έφερε στο αριστερό της χέρι τα κάτωθι:

Μια χειρουργική μάσκα μιας χρήσης χρώματος μπλε,

μια τηλεκάρτα,

δύο κινητά τηλέφωνα,

έξι έγγραφα με ιδιόχειρες σημειώσεις,

μια κάρτα διαδρομών».

Υπενθυμίζεται ότι η στιγμή της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι καταγράφηκε σε βίντεο. Στο βάθος του βίντεο που διαρκεί μόλις 59 δευτερόλεπτα φαίνεται η 35χρονη να προχωρά στο δρόμο, ενώ στιγμές αργότερα οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας την πλησιάζουν και τις περνούν χειροπέδες.

RELATED ARTICLES