Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου Ζωγράφου«Δεν είναι και έτσι όπως τα δείχνει ο φακός...»

«Δεν είναι και έτσι όπως τα δείχνει ο φακός…»

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας, ως διοργανωτής του πανηγυριού στο Γουδή και θέλησε να αποκαταστήσει τα πράγματα, σχετικά με το συνωστισμό στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μεταξύ άλλων είπε:

«Πήραμε όλα τα μέτρα 100%. Δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση, περιμέναμε 500 με 600 άτομα, για να κάνουμε ένα ωραίο πανηγύρι. Ο Σύλλογος μας είναι ιστορικός σύλλογος στου Ζωγράφου που βοηθά ευπαθείς ομάδες και τα λεφτά αυτά θα πάνε σε ευπαθείς ομάδες.

Η είσοδος ήταν 5 ευρώ και αυτά τα χρήματα θα τα δώσουμε σε ευπαθείς ομάδες. Κλείσαμε την είσοδο, αλλά ο κόσμος μπήκε από παράπλευρες εισόδους. Λόγω κορωνοϊού ο κόσμος ήταν ασυγκράτητος, τι να κάνουμε. Εγώ ανέβηκα στην πίστα και τους είπα και κατέβηκαν. Αλλά δεν είναι και έτσι όπως τα δείχνει ο φακός. Πιστεύω ότι ο φακός δείχνει τον κόσμο λίγο παραπάνω, αλλά υπήρχε τρελό κέφι.

Το είπα από το μικρόφωνο να κατέβουν, αλλά ξανά ανέβαιναν. Αν το κάναμε συνέχεια αυτό, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη γλυτώσουμε. Ο Δήμος Ζωγράφου δεν είχε καμία ανάμιξη, εμείς πήραμε την άδεια από το Πάρκο Στρατού. Εμείς τηρήσαμε ευλαβικά τα μέτρα και οι αποστάσεις ήταν μεγαλύτερες απ’ ότι έπρεπε. Τα τραπέζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό είχε μάσκες. Τηρήσαμε όλες τις προδιαγραφές. Δεν ήταν 2000 κόσμος πάντως… Εμείς σαν σύλλογος δεν κάναμε τέτοια πανηγύρια, έχουμε χορωδία, είμαστε άλλο στιλ. Ελεγχος δεν έγινε, εμείς τηρήσαμε ευλαβικά τα μέτρα».

RELATED ARTICLES