Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΓέμισε η «Αλέκα» για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου

Γέμισε η «Αλέκα» για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε στην «Αλέκα», η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τους μαθητές του Ωδείου σε όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντίπροεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Δήμος Μπουλούκος.

Η συναυλία περιελάμβανε το μουσικό παραμύθι «Η Αγέλαστη Πολιτεία» των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα σε διασκευή-ενορχήστρωση Πάρι Ματακούδη, με τις τάξεις Μουσικής Προπαιδείας, Ντραμς και Συμφωνικών Κρουστών της Μαριάνθης Πετριτσοπούλου.

Συμμετείχαν: η Δημοτική Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Θανάση Θάνου. Ακορντεόν – Νίκος Δουλγερίδης, ηλεκτρικό μπάσο και τραγούδι  -Πάρις Ματακούδης. Επιμέλεια-διδασκαλία-προετοιμασία παράστασης, Μαριάνθη Πετριτσοπούλου.

H Μικτή Δημοτική Χορωδία σε εορταστικό ρεπερτόριο, υπό τη διεύθυνση του Θανάση Θάνου.

Οι μαθητές/τριες της τάξης Φωνητικής της Νάνσυ Παπακωνσταντίνου με την ίδια ως σολίστ σε τραγούδια στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.
Οι μαθητές των τάξεων κιθάρας και μπουζουκιού της Άννας Παγκαδάκη, του Κώστα Τσερεγκώφ και του  Παναγιώτη Βλαχάκη σε μικρά σύνολα (ντουέτα, τρίο κ.λπ.).

 

RELATED ARTICLES