Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΒανδαλισμοί στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Βανδαλισμοί στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν την Δευτέρα 13/07/2020, στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, που βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Γερασίμου, στα Άνω Ιλίσια. Άγνωστοι με πρωτοφανή μανία, ξήλωσαν το δίκτυο του ΙΝΤΕΡΝEΤ στο σχολείο, προκαλώντας βλάβη άνω των 5.000 ΕΥΡΩ.

Ειδοποιήθηκε άμεσα  η Αστυνομία, από τον Δντη του σχολείου, κ. Δημητρίου, καθώς και  η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Μπότου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Παπαγεωργίου, οι οποίοι κατέφθασαν στον χώρο, και μετά την αυτοψία της ζημιάς και από την Αστυνομία, έγινε μήνυση κατά αγνώστων στο Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

Οι γονείς είναι ανάστατοι και πολύ προβληματισμένοι, διότι καθημερινά στον αύλειο χώρο του σχολείου εισέρχονται παράνομα εξωσχολικοί , οι οποίοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς αλλά και άλλες πράξεις, ενοχλώντας και τους περίοικους.

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Μπότου ανακοίνωσε ότι άμεσα θα τοποθετήσει επιπλέον κάγκελα για την προστασία του σχολείου. Επίσης εξετάζεται το νομοθετικό πλαίσιο για την τοποθέτηση καμερών και οι οποίες θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο κατά την περίοδο που θα είναι κλειστό το σχολείο (ΣΚ, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαιρινές διακοπές).

RELATED ARTICLES