Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΑπό Δευτέρα 4 Μαΐου- «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους...

Από Δευτέρα 4 Μαΐου- «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ»

Μπορεί το SMS στο 13033 για την μετακίνηση να καταργείται από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, αντικαθίστανται, όμως, κατά κάποιον τρόπο από συστάσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί θα υπάρχει χρονικός περιορισμός καθώς στις κυβερνητικές ανακοινώσεις αναφέρεται ρητά: «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ».

Όπως τόνισε  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινότητα που ξεκινάει από Δευτέρα συνεχίζει να  διαδραματίζει η υπευθυνότητα, «γιατί  αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε το επόμενο βήμα, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο ότι πετύχαμε μέχρι σήμερα».

Κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, να τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής και να  είναι  υπεύθυνοι. «Είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουμε ασφαλής», είπε τονίζοντας ότι «τη Δευτέρα περνάμε σε δεύτερη φάση με τον αόρατο εχθρό πάντα παρόντα. Δεν τελειώσαμε  με τον κορωνοϊό, και η κατάσταση  παραμένει κρίσιμη και παραμένουμε σε εγρήγορση και επιφυλακή».

RELATED ARTICLES