Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΑνω Ιλίσια: Ενδείξεις κακοποίησης στο 11 μηνών βρέφος που πέθανε!

Ανω Ιλίσια: Ενδείξεις κακοποίησης στο 11 μηνών βρέφος που πέθανε!

Αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα όπου διέμενε το άτυχο βρέφος, το οποίο μετέφερε ο ίδιος του ο πατέρας στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο δρόμος ήταν κλειστός ενώ συγκεντρώθηκαν και πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι έφτασε στο νοσοκομείο «άσφυγμο και απνοϊκό» σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατό για να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά στάθηκε αδύνατο. Στη συνέχεια όμως αποκαλύφθηκε κάτι φρικτό. Το βρέφος, σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έχει προσάγει τους γονείς του βρέφους καθώς και το ζευγάρι που διέμενε μαζί τους στο ίδιο διαμέρισμα στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στα Ανω Ιλίσια.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, η οικογένεια διέμενε μαζί με ακόμη ένα ζευγάρι ομοεθνών τους σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το ζευγάρι αυτό έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια του βρέφους. Ο πατέρας φέρεται να ισχυρίστηκε στο νοσοκομείο ότι το παιδί είχε σπασμούς τις τελευταίες ημέρες και ότι έπασχε από μικροκεφαλία.

 

RELATED ARTICLES