Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΆριστες εντυπώσεις άφησε το 1ο Zografou City Run

Άριστες εντυπώσεις άφησε το 1ο Zografou City Run

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη σήμερα το 1ο Zografou City Run στην πόλη του Ζωγράφου. Επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν η Βίλα Ζωγράφου όπου στον περιβάλλοντα χώρο οι φίλοι του δρομικού είχαν την ευκαιρία να χαρούν τον καλό καιρό, και την άρτια οργανωμένη εκδήλωση από το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Ζωγράφου. Ειδικά εύσημα δικαιούται ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμος Μπουλούκος, ο οποίος είχε την έμπνευση,  τον σχεδιασμό και την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Παρότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε για πρώτη φορά τόσο στο συγκεκριμένο χώρο όσο και ως  δρομική διαδρομή, εντούτοις όλοι το ευχαριστήθηκαν και δώσανε ραντεβού και για του χρόνου. Μάλιστα για το 2ο Zografou City Run οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι θα υπάρχει και διαδρομή των 10Km.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί δρομείς που με τους γονείς τους έτρεξαν την απόσταση του 1Km.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας  έδωσε την εκκίνηση του 1Km και υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα λάβει και ο ίδιος μέρος ως δρομέας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι των 5Km ο ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ σάρωσε τα μετάλλια αποδεικνύοντας στην πράξη την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Γιώργο Ζώρζο.

Την εκδήλωση στήριξαν οι δρομικοί σύλλογοι ΣΑΠΠΑΖ, ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ και ΠΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

(Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ)

RELATED ARTICLES