Εκατοντάδες Ζωγραφιώτες στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

dav

Πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση των Ζωγραφιωτών το Σάββατο, στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και γεύσεων που γίνεται στο πάρκο Γουδή από τον Δήμο Ζωγράφου.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με παραδοσιακό χορούς και τραγούδια από μέρη της Ελλάδας και ήπιαν τοπικά ποτά από τις διάφορες περιοχές της χώρας.

Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας που είπε: «Η Ελλάδα είναι οι παραδόσεις της και αυτό το Φεστιβάλ θέλουμε να το συνεχίσουμε. Θέλουμε να αναδεικνύουμε το τοπικό στοιχείο και τις ρίζες μας. Ευχαριστώ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής για τη συμμετοχή τους και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης».

Παρέστησαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κα Μπότου,  οι Αντιδήμαρχοι Χαλκιαδάκη, Δήμας, Μετικαρίδης, Καλλαρύτης, Βούρτσης, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιπρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Κώστας Πίτσιος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά της αντιπολίτευσης όπως οι Παναγιώτης Γκρέκας, Κώστας Αλεξανδρής και ο Μπάμπης Κρανιώτης και πολλοί άλλοι. Επίσης παρέστη ο Ζωγραφιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης, ως μέλος του Συλλόγου Θρακιωτών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here