To λάθος του Γιούργα που επισήμανε η παράταξη «Ζωγράφου Ωρα για Δουλειά»

Ο πόλεμος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ με την παράταξη της Τίνας Καφατσάκη συνεχίστηκε με τη σκυτάλη να παραλαμβάνει η παράταξη Ζωγράφου Ωρα για Δουλειά του Βασίλη Θώδα.

Σε ανάρτηση του ο πρώην Πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Στέφανος Γιούργος, αντί να γράψει Ζωγράφου Ωρα για Δουλειά έγραψε Ζωγράφου Μπροστά που είναι η παράταξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Αμέσως η παράταξη Ζωγράφου Ωρα για Δουλειά έγραψε και πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία: Είπαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε τον διάλογο μέσω των Social Media με την Μαζι Για Την Πολη Μας – Ανεξαρτητη Δημοτικη Παραταξη Ζωγραφου αλλά το παραλήρημα συνεχίζεται με τον Στέφανο Γιούργα να υποπίπτει σε νέο λάθος αναφέροντας το σωματείο ως ιδιωτικό, κρύβοντας φυσικά ότι είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Και μιλάει για ανοησίες, αλλά τι θα έπρεπε εμείς να πούμε σε κάποιους που αγνοούν το όνομα της παράταξη που κέρδισε τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στην πόλη του Ζωγράφου και λέγεται Ζωγράφου Ώρα για δουλειά και όχι «Ζωγράφου Μπροστά» όπως έγραψε στο ποστάρισμα του ο «όλα τα ξέρω, όλα τα μαχαιρώνω» κ. Γιούργας. Τουλάχιστον κάποιος το είδε μετά από ώρα και το διόρθωσαν…

Νωρίτερα η παράταξη της Καφατσάκη είχε απαντήσει στην πρώτη ανακοίνωση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ γράφοντας:

Επί δημαρχίας Καζάκου «χάρισαν» τον ΡΥΘΜΟ στον αδελφό του τότε αντιδημάρχου, Γιάννη Βούρτση, που εγγυήθηκε για τον αδελφό του με επιταγή 57000 Ευρώ, φυσικά χωρίς αντίκρισμα, όπως αποδείχτηκε.
Έγιναν τόσες παρανομίες, τότε στον ΡΥΘΜΟ, που καθιστούν πρακτικά αδύνατη την έκδοση οποιασδήποτε άδειας λειτουργίας του χώρου, ως υγειονομικού ενδιαφέροντος.

❗️Σήμερα «χάρισαν» τον ΡΥΘΜΟ σε άλλο «δικό τους παιδί», τον κ. Τανταρούδα, που είναι και διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ, η οποία διαχειρίζεται τον ΡΥΘΜΟ, δηλαδή «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει».

🔘Μιας και μιλάμε για Γιάννηδες, ο Γιάννης Βουρτσης είναι και πάλι σήμερα αντιδήμαρχος επί σκιερής δημαρχίας Καζάκου αν και ακόμα είναι στα δικαστήρια για εκείνη την επιταγή.

Η απάντηση ήταν άμεση από την παράταξη Ζωγράφου Ωρα για Δουλειά:

Το Facebookικό σας παραλήρημα συνεχίζεται. Αφού αντιληφθήκατε το μέγεθος της ανοησίας κατηγορώντας παιδιά και αθλητικούς συλλόγους, επιστρέψατε στα γνώριμα «λημέρια» της εποχής Καζάκου που δυστυχώς για εσάς έληξε το 2009 και πλέον δεν έχετε τι άλλο να πείτε! Για τα πέντε χρόνια της διοίκησης σας, που ο Ρυθμός ήταν κλειστός, κουβέντα! Πάντα ευθύνονται οι άλλοι. Η καλύτερη απάντηση θα έρθει σύντομα με την επαναλειτουργία του Ρυθμού! Μέχρι τότε μπορείτε να συνεχίσετε το παραλήρημα…

Και τότε ενεπλάκη ο Στέφανος Γιούργας γράφοντας, έχοντας διορθώσει αργότερα το Ζωγράφου Μπροστά:

Το Ζωγράφου ώρα για δουλειά, υπερασπιζόμενο την διοίκηση γράφει απλά ανοησίες, εξηγώ τα γεγονότα αφού είναι τόσο δύσκολα προς κατανόηση.
1❗️ Ένα ιδιωτικό γυμναστήριο (με σωματείο όπως όλα τα αντίστοιχα ιδιωτικά) ζητά με αίτηση τον Ρυθμό για προπονήσεις και η αίτηση δεν γίνεται δεκτή αφού και η ΙΔΙΑ η συμπολίτευση αντιδρά.

❗️❗️Στο αμέσως επόμενο ΔΣ ξανά η αίτηση, και ξανά απορρίπτεται.

3❗️❗️❗️ Στο αμέσως επόμενο ΔΣ ξανά η αίτηση και γίνεται τελικά δεκτή.

Αν δεν ήταν ο Δ/νων Σύμβουλός της ΜΑΞΙΑΔΖ ΑΕ ΚΑΙ Πρόεδρος του εν λόγω σωματείου
θα γινόταν ποτέ η αίτηση δεκτή❗️

Υπήρχε ποτέ περίπτωση αίτηση κάποιου τρίτου να γινόταν δεκτή με τέτοια διαδικασία ❗️

Οι αντιδράσεις λοιπόν είναι στη μεθόδευση και στις διαδικασίες που δείχνουν πόσο «σέβονται» τα μέλη του Δ.Σ. και τις αποφάσεις τους, και οχι στο θέμα της παραχώρησης.

Θέση πήρε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Τάσος Τανταρούδας που έγραψε στο Facebook:

Μιας και αναφέρεστε προσωπικά σε μένα ως φερόμενο » ιδιοκτήτη » του Ρυθμού θα ήθελα να επισημάνω ότι παρέλαβα από τη διοίκηση σας ένα φέσι στη ΔΕΗ , 12.000 ευρώ και ακόμα ψάχνω να βρω ποτέ ασχοληθήκατε για πρώτη φορά με την ακάλυπτη επιταγή του κυρίου Βουρτση. Το ίδιο ψάχνει και η επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης παρεμπιπτόντως. Επίσης αφού είναι πρακτικά αδύνατη η πολεοδομική τακτοποίηση του Ρυθμού ,ο οποιος βρίσκεται απέναντι απο την είσοδο του Μητροπολιτικού Πάρκου ήθελα να πείτε στους δημότες πως δώσατε γραπτή άδεια για την πολεοδομική τακτοποίηση καταπατηθέντος κοινόχρηστου χώρου εντός του πάρκου σε μισθωτή της ΜΑΞΙΑΔΗΖ. Ευχαριστώ για την ανοχή σας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here