Πέθανε ο θρυλικός «Αποδυτηριάκιας», δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια που θρηνεί την απώλεια του Κώστα Καίσαρη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία.

Ο Κώστας Καίσαρης διέγραψε ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ καθώς υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ. Παράλληλα όμως είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής σκηνής.
Εξάλλου πολλές φορές ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του με αποτέλεσμα η αρθρογραφία του να γίνεται συχνά διεισδυτική και εύστοχη.

Παρουσιάζεται ενδεικτικά το «αυτοβιογραφικό σημείωμα» από την εποχή που συνεργαζόταν με το Sport24.gr, όπου εργάζεται ακόμα ο γιός του Θέμης που είναι επίσης αθλητικογράφος.

«Ο Κώστας Καίσαρης, είναι όσο χρονών φαίνεται. Δεν του αρέσει ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν πιστεύει ότι οι Σκοπιανοί, έχουν προσωπικά μαζί του. Ούτε, ότι οι Πέρσες το κρατάνε, που χάσανε στη μάχη του Μαραθώνα και κάποια στιγμή θα μας ξαναεπιτεθούν. Δεν θεωρεί ότι το καθημερινό γράψιμο, είναι πνευματική εργασία».

Ήταν ο άνθρωπος που καθιέρωσε μαζί με τον Νίκο Καραγιαννίδη τη θρυλική στήλη «Αποδυτηριάκιας» στην αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος», ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος σε ιστοσελίδες και έντυπα.

Άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον «Ριζοσπάστη», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργαζόταν με «Τα Νέα» και την ιστοσελίδα «to10.gr».

πηγή: Protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here