Αρκάδες & Παναθηναϊκή Ζωγράφου έκοψαν μαζί πίττα!

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 το Παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» και ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ γέμισα ασφυκτικά με πάνω από 250 άτομα.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε στην αρχή η Αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Ζωγράφου Κυριακή Οικονομάκη – Καζάκου. Αμέσως μετά πήρε το λόγο η Πρόεδρος Τώνια Καλύβα που αναφέρθηκε συνοπτικά στο συνολικό έργο της οργάνωσης, αλλά και στις δραστηριότητες του παραρτήματος το 2017.

Στη συνέχεια μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.  των Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης» με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 ετών από την ίδρυσή του, βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι Αρκάδες πρώην Δήμαρχοι Ζωγράφου: Φωτεινή Σεκαλλερίδου-Καμπυλαυκά και Γιάννης Καζάκος. Ο Πρόεδρος Κώστας Καλύβας αναφέρθηκε στην  μεγάλη προσφορά τους στο  Δήμο, λαμβανομένου υπόψη ότι διετέλεσαν λίαν επιτυχώς Δήμαρχοι, η μεν κ. Σακελλαρίδου για 20 έτη και ο δε κ.Καζάκος επί 16 έτη, πέραν του γεγονότος ότι και δύο υπήρξαν ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου. Ιδιαίτερα συγκινημένοι ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο για την προσγενομένη τιμή.

Αμέσως μετά έκοψαν ταυτόχρονα την βασιλόπιττα οι δύο Πρόεδροι των φορέων, πλαισιούμενοι από τα Διοικητικά τους Συμβούλια. Τα δώρα που αντιπροσώπευαν τα φλουριά πρόσφεραν ο οίκος Νυφικών «ΝΑΝΤΙΝΑ» και οι κυρίες Μαρία Πολιτοπούλου και Αγγελική Καψάσκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Σοφία Βούλτεψη και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Δημ. Σύμβουλος και επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης Παναγ. Αγγελόπουλος, οι Δημ. Σύμβουλοι Γιάννης Βούρτσης και Θεόδωρος Μετικαρίδης, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Γεράσιμος Μαρκάτος, Όλγα Μουρτζαλιά, ο πρ. Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Πέτρος Κουλούρης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Βασίλης Θώδας, οι τέως Δημ.Σύμβουλοι Χαρ. Κουκούτσης, Άσπα Καραδήμα, ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβαζαίνης Ηλίας Αποσκίτης,  ο Γραμματέας Επιστημονικών φορέων & πολιτευτής Νίκος Κωστόπουλος, η πολιτευτής & Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Εύη Τατούλη, η πολιτευτής Κορίνα Δαμουλιάνου, η πρ.Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ζωγράφου Ρένα Γρυπάρη, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ελληνικού Ερυθρού  Ζωγράφου κ. Ρίτα Δαφνή κ.α.

Επίσης από το Κεντρικό Συμβούλιο της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ» παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Μαρία Γιαννίρη και τα μέλη Κική Σπανού, Ραλού Τσενέ και Γρηγορία Κορδοπάτη.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με όμορφα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Οι τέως δήμαρχοι Γιάννης Καζάκος και Φωτεινή Σακκελλαρίδου

Από αριστερά Πέννυ Καλύβα, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Θώδας, Ρένα Χαλκιαδάκη