3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου – Με επιτυχία η γιορτή ενόψει καλοκαιριού

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου η τελευταία εκδήλωση της σχολικής με τίτλο «Χορεύοντας την Ελλάδα» στα πλαίσια του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου. Μαθητές της Β΄ τάξης, με παραδοσιακές στολές,  χόρεψαν  παραδοσιακούς χορούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, η ροκ μπάντα του σχολείου μας «Αthens Panic» παρουσίασε ελληνικά και ξένα τραγούδια. Στους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι από τον Δήμο Ζωγράφου. Υπεύθυνες για  την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν οι εκπαιδευτικοί: Αθηνά Μπουζέκη (διδασκαλία παραδοσιακών χορών), Χρυσάνθη Ζαγουράκη (επιμέλεια μουσικής) και  Δήμητρα Καραγιάννη (δημιουργία- παρουσίαση power point).

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών στους απόφοιτους της Γ΄ τάξης από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου. Η βραδιά έκλεισε με μουσική και φαγητό για τους παρευρισκόμενους, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.: Ν. Κικάκης (Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Ζωγράφου), Α. Μαρτάκος ( Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δ. Ζωγράφου), Π. Μαρίνης (πρώην Πρόεδρος ΔΕΠ),  Ε. Γεωργίου (Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Ζωγράφου), Ι. Μπουνάκος (Αντιπρόεδρος της ΄Ενωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Ζωγράφου ), Σ. Ζούμπος & Γ. Βαρελάς (Μέλη της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Ζωγράφου),  Α. Αρβανιτάκης ( δημοσιογράφος της εφημερίδας «Επικοινωνία»).

Μαθητές και γονείς απόλαυσαν και αυτή την εκδήλωση και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από τις φετινές δραστηριότητες του σχολείου.

Γιώργος Πούλος

Νίκος Κικάκης
Άρης Μαρτάκος
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου Νατάσα Σέγκου

Διακρίνονται από αριστερά οι κκ. Πούλος, Κικάκης και Μαρτάκος

Ο Νίκος Κικάκης τελώντας απονομή
Η στυλοβάτες της εκδήλωσης μαμάδες από τον Σύλλογο Γονέων
Η πρόεδρος της Ένωσης Εύη Γεωργίου απευθύνει χαιρετισμό
Ο Πέτρος Μαρίνης κατά την απονομή επαίνου
Η Εύη Γεωργίου πραγματοποιώντας απονομή