Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΟι αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων πρόσφεραν χαρά στους ηλικιωμένους της «Στέγης Γερόντων»

Οι αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων πρόσφεραν χαρά στους ηλικιωμένους της «Στέγης Γερόντων»

Mετά την προπόνηση του Σαββάτου, οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της προαγωνιστικής ομάδας του Ποσειδώνα Ιλισίων επισκέφτηκαν τη «Στέγη Γερόντων» του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου και παρέδωσαν τρόφιμα και χαρτικά που χρειάζονται για την καθημερινή τους διαβίωση και σίτιση οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί.
Οι άνθρωποι της «Στέγης Γερόντων» μαζί με τους γέροντες και γερόντισσες, περίμεναν τα παιδιά στην τραπεζαρία σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον. Οι αθλητές είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Οι ηλικιωμένοι σιγοτραγούδησαν μαζί με τα παιδιά τα κάλαντα και έδιναν συνέχεια ευχές «καλής προόδου και υγείας».

Κι όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Άλλη μία εμπειρία για τους κολυμβητές μας. Πόσο σημαντικό, για τις μέρες που ζούμε, είναι αλήθεια η προσφορά και η επαφή με τους συνανθρώπους μας και κυρίως με άτομα τρίτης ηλικίας! Το νοιώσαμε όλοι σήμερα και το είδαμε στα μάτια αυτών των ανθρώπων. Φύγαμε από το χώρο τους με κατευόδιο τις ευχές τους, τη χαρά τους και συναισθηματικά πλουσιότεροι!»

RELATED ARTICLES