Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΕργα βελτίωσης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου στο Γουδή

Εργα βελτίωσης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου στο Γουδή

Nέα μορφή θα αποκτήσουν τα γήπεδα του Δήμου Ζωγράφου στο Γουδή καθώς ολοκληρώνονται οι βελτιωτικές εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, γίνεται νέα επίστρωση με 12 τόνους καουτσούκ, μπαλώνονται οι τρύπες στον τεχνητό χλοοτάπητα, γίνονται αλλαγές σε μεγάλα μέρη του, επιδιορθώνονται οι περιφράξεις  και διεξάγονται όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου τα γήπεδα να δοθούν σε λειτουργία δίχως προβλήματα και κυρίως με ασφάλεια για όσους τα χρησιμοποιούν.

Τις εργασίες που κάνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και ξεκίνησαν πριν αλλάξει ο χρόνος, επιθεώρησε προσωπικά ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Δήμο Μπουλούκο.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται άμεσα και τα γήπεδα θα δοθούν για χρήση στα σωματεία του Δήμου Ζωγράφου εντός του Σαββατοκύριακου, συνεχίζοντας έτσι τις ενέργειες που ξεκίνησε η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου για βελτίωση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων στο Δήμο Ζωγράφου.

RELATED ARTICLES