Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΔιανομή ειδών προσωπικής προστασίας από το Δήμο Ζωγράφου στο 4ο Λύκειο

Διανομή ειδών προσωπικής προστασίας από το Δήμο Ζωγράφου στο 4ο Λύκειο

Ο  Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας συνέχισε και σήμερα τη διανομή ειδών ατομικής προστασίας στα σχολεία του δήμου. Ο κ. Θώδας, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Μπότου και τον αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρο Καλαρρύτη παρέδωσαν μάσκες υγειονομικής προστασίας υψηλής ποιότητας και συσκευασίες αντισηπτικών στο 4ο Λύκειο Ζωγράφου για χρήση από τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου.

Οι επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες είναι τμήμα από τη δωρεά που έκανε στον Δήμο Ζωγράφου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το υλικό παρέλαβε η διεύθυνση του 4ου Λυκείου, ενώ η διανομή υλικού για την προστασία από τον κορωνοϊό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε όλα τα σχολεία του δήμου καθώς θα προχωρά το σταδιακό άνοιγμα των σχολικών βαθμίδων.

Η διεύθυνση του 4ου Λυκείου Ζωγράφου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Θώδα για την προσφορά, ενώ έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη των μαθημάτων στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και του χωροταξικού σχεδιασμού που προβλέπεται για τη διδασκαλία των μαθητών.

RELATED ARTICLES