Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΔεν θα πληρώνονται τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου όσο είναι...

Δεν θα πληρώνονται τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου όσο είναι κλειστοί!

Μια σειρά σημαντικών αποφάσεων πήρε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να αντιμετωπιστούν συμπολίτες μας από τα δεδομένα που δημιούργησαν τα έκτακτα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, είναι οι γονείς να μην πληρώνουν τροφεία σε παιδικούς σταθμούς, όσο αυτοί είναι κλειστοί, απαλλαγή τελών χρήσης κοινόχρηστών χώρων σε επιχειρήσεις αλλά και μείωση ενοικίων μισθωτών του Δήμου Ζωγράφου.

Οι αποφάσεις:

«Αναστολή καταβολής τροφείων από τους γονείς για τους παιδικούς σταθμούς για το χρονικό διάστημα που παραμένουν κλειστοί»

«Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν την λειτουργία τους και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η διακοπή, από τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, λόγω αποτροπής της διασποράς του ΚορονοϊούCOVID-19»

«Παράταση προθεσμίας είσπραξης όλων των βεβαιωμένων οφειλών και παράταση καταβολής των δόσεων από επιχειρήσεις και μισθωτούς που επλήγησαν οικονομικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διασποράς του ΚορονοϊούCOVID-19»

«Μείωση ενοικίων των μισθωτών του Δήμου Ζωγράφου κατά 40%, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(άρθ. 2, παρ. 1, ΦΕΚ 68/20-03-2020) «Μείωση μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων και μισθώσεων κύριας κατοικίας»

RELATED ARTICLES