Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΤο πρώτο ντέρμπι Αστέρα Ζωγράφου – Ηλυσιακού έγινε σε γραφείο!

Το πρώτο ντέρμπι Αστέρα Ζωγράφου – Ηλυσιακού έγινε σε γραφείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, το πρώτο… ντέρμπι του Αστέρα Ζωγράφου με τον Ηλυσιακό!

Ωστόσο, το ντέρμπι δεν διεξήχθη στο γήπεδο, αλλά σε γραφείο και συγκεκριμένα στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Όπως έμαθαν τα «Νέα του Ζωγράφου» ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος κάλεσε σε συνάντηση τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής για να συζητήσουν τις ώρες των γηπέδων ενόψει της νέας σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι Αστέρας Ζωγράφου και Ηλυσιακός θα αγωνίζονται του χρόνου στην Α κατηγορία Αθηνών. Τον Αστέρα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Πέτρος Μαρμαρινός και τον Ηλυσιακό, τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής Κυριακού και Καρκοβίρης. Στη συνάντηση ήταν εκπρόσωποι και των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων της περιοχής Ερμής, Αγιος Θωμάς, Ιλίσια 2004 και ΑΘΗΝΑ.

Κουβέντα με τη κουβέντα οι τόνοι σηκώθηκαν σχετικά με τις ώρες που θα έχει η κάθε ομάδα, στο Γρηγόρης Λαμπράκης αλλά και στο Γουδή. Ο Αστέρας μέσω του Μαρμαρινού ζητούσε ίση μεταχείριση καθώς οι δύο ομάδες είναι στην ίδια κατηγορία, για να πάρει την απάντηση του Ηλυσιακού ότι έχει πολλαπλάσια παιδιά στις ακαδημίες.

Τα πράγματα θα ξέφευγαν εάν δεν παρέμβαινε «πυροσβεστικά» ο Γιώργος Γιαννακόπουλος για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποχωρήσουν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, χωρίς, όμως, να έχει βρεθεί λύση και να υπάρχει συμφωνία!

Το σίγουρο είναι ότι η αντιπαλότητα των δύο ομάδων φαίνεται να χτυπάει ξανά στο κόκκινο, κάτι που δεν συμφέρει κανέναν. Για το καλό όλων, θα πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις…

RELATED ARTICLES