ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Κοσμοσυρροή στην καλοκαιρινή του γιορτή

Το αδιαχώρητο επικράτησε την Κυριακή 1 Ιουλίου στο κέντρο «Ρυθμός» όπου ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Καζαντζάκης» πραγματοποίησε την καθιερωμένη του καλοκαιρινή γιορτή. Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες παιδικές φωνούλες κατέκλυσαν την ατμόσφαιρα. Την διασκέδαση των μικρών μας φίλων ανέλαβαν η Αλεξάνδρα και η Στέλλα προσφέροντάς τους αξέχαστες στιγμές, ενώ οι γονείς κατάφεραν να απολαύσουν λίγο χρόνο ησυχίας και χαλάρωσης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να καλύψουν τις γαστριμαργικές τους ανάγκες με σουβλάκια που τα μέλη των Συλλόγων είχαν ψήσει με μεράκι συνοδευόμενα από μπύρα. Στα παιδιά προσφέρθηκε δωρεάν ένα σουβλάκι, χυμός και Κρητικό γαμοπίλαφο.

Μόλις σουρούπωσε τη σκυτάλη της διασκέδασης παρέλαβε ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων και κομμάτι της παράδοσης ο Καραγκιόζης. Η εκπληκτική παράσταση που ακολούθησε οι μεγάλοι την παρακολούθησαν με νοσταλγία, ενώ τα παιδιά με απόλυτη προσοχή καθότι στη διάρκειά της δεν «κουνιόταν φύλλο». Άπαντες γέλασαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Ντόρα Λεοντοπούλου καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την αθρόα συμμετοχή τους.

Γονείς και Σύλλογοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη οπότε και θα παλέψουν από κοινού, ώστε όλα τα παιδάκια να έχουν μία θέση στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

 

Από αριστερά ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φώτης Νταουντάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ντόρα Λεοντοπούλου, η αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών Έφη Αλεξανδρή, ο τ. πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και αρχισυντάκτης της «Επικοινωνίας» Ανδρέας Αρβανιτάκης και η ταμίας του Συλλόγου Ελένη Κρίκα
Ο Μιχάλης Νταουντάκης στην παρασκευή του γαμοπίλαφου