Συγκέντρωση από τον «ΙΛΙΣΟ» για την παιδική χαρά της Ούλωφ Πάλμε

Συγκέντρωση στο άλσος δίπλα στην παιδική χαρά της Ούλωφ Πάλμε που έχει παραχωρηθεί για πέντε χρόνια στον Δήμο Ζωγράφου πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΙΛΙΣΟΣ» την Τετάρτη 25 Απριλίου το απόγευμα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Παιδείας Νίκος Κικάκης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Άγης Παπακωνσταντίνου, ο δημοτικός σύμβουλος από το «Κίνημα στην πόλη» κ. Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής. Πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις και συζήτηση την οποία διηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Παπαϊωάννου. Από την συζήτηση έγινε σαφές ότι η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή εξαιτίας της εμμονής του δασάρχη, ο οποίος, όπως εύστοχα ανέφερε παρευρισκόμενος κάτοικος, δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για άλλα σημεία όπως το κέντρο δασικών ερευνών που έχει «καταπατήσει» 5 στρέμματα δάσους. Το συμπέρασμα ήταν πως πρέπει να ασκηθεί πίεση προκειμένου να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση επί του θέματος διαφορετικά θα συνεχιστεί το θέατρο του παραλόγου με την παιδική χαρά, η οποία πλέον είναι και άδεια καθότι ξηλώθηκαν για λόγους ασφαλείας τα όργανα που υπήρχαν και είχαν βανδαλιστεί.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Ζωίδου προανήγγειλε κινητοποίηση στην Περιφέρεια Αττικής την ερχόμενη Τετάρτη προς άσκηση πίεσης και εύρεσης λύσης.

Βασίλης Παπαϊωάννου και Άγης Παπακωνσταντίνου

Βασίλης Παπαϊωάννου

Η παιδική χαρά σήμερα

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Παπαϊωάννου και η πρόεδρος Ελένη Ζωίδου