Ποδοσφαιρικοί αγώνες ενίσχυσης της «ΦΛΟΓΑΣ»

Ποδοσφαιρικούς αγώνες με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» πραγματοποίησε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Από νωρίς το απόγευμα το δημοτικό στάδιο Γρ. Λαμπράκης γέμισε παιδιά διαφόρων ηλικιών από τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης που στήριξαν την εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, η πρόεδρος της Φλόγας Μαρία Τρυφωνίδη, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βάσω Στρακαντούνα και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, ο οποίος συμμετέχει ως εκπαιδευτικός στην κλινική του Παίδων στηρίζοντας τη Φλόγα και υπήρξε εκ των πρωτεργατών της εκδήλωσης Παναγιώτης Γκρέκας. Την εκδήλωση συντόνισε άψογα το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανδρέας Τσιμπούκης.

Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς ξεκίνησε αγώνες ανάμεσα στην ομάδα του Δήμου Ζωγράφου που συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και την ομάδα της Φλόγας. Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση το ματς έληξε 2 – 3 υπέρ της Φλόγας.

Ιατροφαρμακευτικά την εκδήλωση την κάλυψαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ενώ τη στήριξή της πρόσφερε και η Ελληνική Αστυνομία προσφέροντας παίκτες στον αγώνα και στηρίζοντας οικονομικά την εκδήλωση.

Στο χώρο υπήρχε περίπτερο της Φλόγας όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να την ενισχύσουν οικονομικά.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παρατάξεων, εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος γονείς ως επί τω πλείστων.

Διακρίνονται από αριστερά Τίνα Καφατσάκη, Παναγιώτης Γκρέκας, Μαρία Τρυφωνίδου, Γιώργος Τάσσης, Βάσω Στρακαντούνα

Η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη απευθύνει χαιρετισμό, στα δεξιά όπως κοιτάμε διακρίνονται ο Θεόδωρος Μετικαρίδης, Γιώργος Τάσσης και η πρόεδρος της Φλόγας Μαρία Τρυφωνίδη
Δημήτρης Δελιγιαννίδης και Ανδρέας Τσιμπούκης

Ανδρέας Τσιμπούκης

Ζέσταμα πριν τον αγώνα

Ένα μεγάλο μπράβο στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Χάρης Παπαγεωργόπουλος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα υγείας, Σταύρος Αρμπιλιάς, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασιλική Στρακαντούνα στέλνει την μπάλα κατευθείαν… στον στόχο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA