Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΠαιδική παράσταση το Σάββατο στον «Ιλισό»

Παιδική παράσταση το Σάββατο στον «Ιλισό»

Μία θεατρική παράσταση για παιδιά από την Θεατρική Ερασιτεχνική Σκηνή Ερωτόκριτος “Μπόντζο, ένας αλλιώτικος καουμπόυ” παρουσιάζεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 17:00, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο “Ο Ιλισός” του Δήμου Ζωγράφου, Βακχυλιδου 20-22, Ιλίσια.

Εμφανίζονται επί σκηνής με σειρά εμφάνισης: Μιχάλης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, Λεονάρντο Θίμο, Ελένη Αναγνωστοπούλου, Λουκάς Πίτσος.

Συμμετέχουν: Αλεξανδρούλης ο Αρκούδος, ο Άτακτος Ατακτούλης, Κενάι ο Αρκούδος, Μπόλυ ο Αρκούδος, Ντόναλντ ο Πάπιος, Θεία Πιπίτσα η Μαγειρίτσα, ο Πετροποντικός, η Σάντυ η Φιλενάδα, Ρόλφι ο Σκυλάκος.

Η πλοκή: Μεταφερόμαστε στο 1770. Τι κοινό έχουν: μια νεαρή δεσποινίδα με φάλτσα φωνή, ένας αργοκίνητος σερίφης, οι κακοί Πασταλιόνε και ο μοναχικός καουμπόη; Θα το μάθουμε από τον αφηγητή μας, το Δον Πέδρο… Κέφι, χορός και μουσική λειαίνουν το έδαφος για μια θεατρική παράσταση απαιτήσεων.. Το σίγουρο είναι ότι έρχεται για να ξεσηκώσει και να χαρίσει το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους. Γιατί τους ήρωες δεν τους βρίσκεις ποτέ στο σκοτάδι. Με αυτό το πρωτότυπο μότο, η ομάδα ΘΕΣ Ερωτόκριτος, κάνει λόγο για την αγάπη προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας τη φρέσκια ματιά της απέναντι στα πράγματα τα θεατρικά, διατείνεται πως επανέρχεται δυναμικά, εμπλουτίζοντας στη νέα παιδική παράσταση,σύμπραξη των τεχνών. Σε μια αφιλόξενη έρημο, ο Μπόντζο, ο καουμπόη, αναμετριέται με κέφι, με τους αδερφούς Πασταλιόνε. Η καταδίωξη ξεκινάει με τη βοήθεια του πολύτιμου φίλου του, Κοσγκάς Λαμπουσιέ. Πολλά κωμικά ευτράπελα θα συμβούν, με στόχο να σκορπίσουν το γέλιο. Την ιδιόμορφη παρέα συμπληρώνουν, ένας βραδύγλωσσος σερίφης, η γηραιά θεία και ένας αφηγητής παντεπόπτης.

RELATED ARTICLES