Ο Δήμαρχος Ζωγράφου συναντήθηκε με την Αννα Φόνσου, Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Για θέματα πολιτισμού, στήριξης των ηθοποιών αλλά και όλων των καλλιτεχνών, συνομίλησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας με την Πρόεδρο του κοινωφελούς – φιλανθρωπικού ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ο κύριος Θώδας, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης των ανθρώπων της τέχνης και στην προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καταθέτοντας το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά με τους καλλιτέχνες που χρήζουν υποστήριξης και φροντίδας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ανέφερε ότι θα στηρίξει το έργο που κάνει «Το Σπίτι του Ηθοποιού», το οποίο αποδεδειγμένα προσφέρει έργο ζωής με δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς.

Η κυρία Φόνσου αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζωγράφου, συζήτησε ακόμη μαζί του για το έργο της Μαρίκας Κοτοπούλη, τις παραστάσεις που πρόκειται να ανέβουν για τη ζωή της σημαντικής Ελληνίδας Ηθοποιού αλλά και για την αναβάθμιση της Βίλας Κοτοπούλη που σχεδιάζει ο Δήμος Ζωγράφου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H απελθούσα Δήμαρχος Ζωγράφου είχε προγραμματίσει μία βραδιά στο θέατρο Ζωγράφου ΣΤΟΑ για τη μνήμη του ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου . Είχε υποσχεθεί ότι η οδός ΓΑΙΟΥ, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΧΡΥΣΙΠΠΟΥ, θα μετονομάζετο σε οδό Ν.ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ, γιατί σε αυτή την οδό ευρίσκετο η οικία του ηθοποιού. Η Δήμαρχος των υποσχέσεων απήλθε και όλοι εμείς, μαζί με τον εκλιπόντα, περιμένουμε την μετονομασία της οδού Γαϊου σε οδό Ν.Κούρκουλου.
    Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε γνωρίζοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για το δήμο μας, ευελπιστούμε ό,τι θα δώσετε μία λύση για τη μνήμη αυτού του εξαίρετου Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη.
    Με τιμή Ι.Γ.Κ

Comments are closed.