Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΚ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ – Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις μετά από...

Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ – Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις μετά από 2 μήνες καραντίνα

Την πρώτη τους προπόνηση είχαν σήμερα οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνας Ιλισίων μετά από 2 μήνες καραντίνα λόγω covid-19. Παρόν στην πρώτη προπόνηση  ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου Θοδωρής Κόλλιας καθώς επίσης ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμος Μπουλούκος

Η ανακοίνωση του Ομίλου

Φίλοι και φίλες

Δύο περίπου μήνες μετά ,δύο μήνες πρωτόγνωροι χωρίς προπονήσεις, χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ,τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας ,δεν σταματήσαμε να βρισκόμαστε κοντά στους αθλητές μας . Διαδικτυακή γυμναστική για τους αθλητές και όχι μόνο, διαδικτυακή επιμόρφωση για τους επικεφαλείς προπονητές μας.

Ο Όμιλός μας, έχοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας, σχετικά με την τήρηση των μέτρων υγιεινής ενάντια στη διασπορά του Covid-19, σας ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές του κολυμβητικού τμήματος άνω των 13 ετών,  σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

Σήμερα εδώ, από το Ιλίσιο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ξεκινάμε όλοι μαζί, έχοντας προμηθευτεί οξύμετρα και θερμόμετρα, για την θερμομέτρηση των αθλητών, καθώς και αντισηπτικά και απολυμαντικά, για την υγιεινή τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών, ενώ ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες  των αρμόδιων φορέων προκειμένου η επάνοδος των αθλητών να γίνει με ομαλό τρόπο και να αποφευχθούν φαινόμενα διασποράς του ιού.

Τηρούμε και με το παραπάνω το υγειονομικό πρωτόκολλο άθλησης και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να το κάνουμε, μια οικογένεια, όπως εμείς ξέρουμε.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES