Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΚαταγγελία της Κας Στρακαντούνα για την καθαριότητα σε πολιτιστική Δομή

Καταγγελία της Κας Στρακαντούνα για την καθαριότητα σε πολιτιστική Δομή

H παράταξη Μαζί για την Πόλη μας αναδημοσίευσε καταγγελία της δημοτικής συμβούλου της Βάσως Στρακαντούνα για την καθαριότητα σε χώρο του Νομικού Προσώπου.

«Αυτή είναι η σημερινή εικόνα καθαριότητας σε συγκεκριμένη πολιτιστική δομή του Δήμου Ζωγράφου. Μπορεί το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου να μη διαθέτει επαρκές προσωπικό καθαριότητας καθώς οι διαδικασίες εγκρίσεων και προσλήψεων καθυστερούν, όμως πριν είκοσι μέρες επισήμανα το θέμα στο ΔΣ του ΝΠΔΔ και υπήρξε δέσμευση της σημερινής διοίκησης ότι θα ζητηθεί βοήθεια από το δήμο. Κύριε δήμαρχε αναρωτιέμαι γιατί με 66 άτομα επιπλέον ως προσωπικό καθαριότητας του Δήμου δεν φροντίζετε να λυθεί το πρόβλημα.

Ότι δεν σας ενδιαφέρει ο πολιτισμός το γνωρίζουμε, φαίνεται άλλωστε και από τους προγραμματισμούς σας, ανεξαρτήτως περιορισμών λόγω COVID.
Όμως για την καθαριότητα χώρων, πολλώ δε μάλλον εκπαιδευτικών η χώρων που συχνάζουν παιδιά, πρέπει να βρίσκεται πάντα λύση.

Θλίβομαι πραγματικά με την εικόνα γιατί εκτός των άλλων για πολλούς από αυτούς τους χώρους έπεσε και πολύ προσωπική δουλειά αλλά και φροντίδα από την προηγούμενη διοίκηση της Τίνα Καφατσάκη.»

RELATED ARTICLES