ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Για τα μάτια μίας κοπέλας οι συμπλοκές των 15χρονων

Τα Νέα του Ζωγράφου έψαξαν αρκετά το θέμα με τις συμπλοκές των μαθητών στου Ζωγράφου, πριν από λίγες ημέρες.

Και μπορεί στην αρχή να μην υπήρχε σαφής λόγος για τις συγκρούσεις των νεαρών, με την αστυνομία να μιλάει για έχθρα μεταξύ των σχολείων από την Καισαριανή και του Ζωγράφου, αλλά η κόντρα πηγάζει από αλλού.

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, η αρχική αιτία για την αντιπαράθεση ήταν μία κοπέλα από του Ζωγράφου που αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ δύο αγοριών. Στη διαμάχη μπήκαν και συμμαθητές των δύο ερωτευμένων, με αποτέλεσμα να γενικευθεί η κόντρα των σχολείων και να φτάσουμε να έχουμε, από τη μία μαθητές Παγκράτι, Καισαριανή και Βύρωνα και από την άλλη, παιδιά από Ζωγράφου και Πανόρμου.

Δεν είναι τυχαίο ότι είχαν γίνει στο παρελθόν άλλες δύο τέτοιες συμπλοκές, μία στο σκοπευτήρια της Καισαριανής και μία στου Ζωγράφου.

Δέκα άτομα ταυτοποιήθηκαν και άλλα επτά αναγνωρίστηκαν από τη συμπλοκή ανάμεσα σε μαθητές, όπου τραυματίστηκε ένας 14χρονος από μαχαίρι. Πρόκειται κυρίως για αλλοδαπούς που είναι μαθητές σε σχολεία της περιοχής. Ανάμεσα στους ταυτοποιημένους είναι και δύο άτομα τα οποία στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες και κλοπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here