Βασίλης Θώδας | Μήνυμα ενότητας και νίκης από την πλατεία Γαρδένιας

“Ενωμένοι μπορούμε” με αυτό το σύνθημα ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία προς την μεγάλη μάχη της Κυριακής 2 Ιουνίου, στην πρωτοφανή σε παλμό και όγκο συγκέντρωσή του στην πλατεία Γαρδένιας.

Πολίτες όλων των αποχρώσεων και πολιτικών χώρων έδωσαν ένα βροντερό “παρών” αποδεικνύοντας, σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Θώδα, στην πράξη το ευρύ μέτωπο που έχει σχηματιστεί στο πλευρό του απέναντι στην διοίκηση Καφατσάκη. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και κορυφαία στελέχη της ΝΔ όπως ο τέως υπουργός Νίκος Δένδιας, η βουλευτής Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη, πολιτευτές όπως η Ιωάννα Γκελεστάθη, καθώς και μια εμβληματική προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος και προλόγισε τον Βασίλη Θώδα. Παρών ήταν και ο αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Θώδας κατά την ομιλία του τόνισε πως το αίτημα για αλλαγή πλεύσης εκφράστηκε με τρόπο εκκωφαντικό και σε ποσοστό άνω του 70% στις κάλπες της περασμένης Κυριακής. Τον κόσμο αυτό που επιλέγει την αλλαγή πορείας κάλεσε σε συστράτευση, ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους του συνδυασμού του εκλεγμένους και μη, τους επικεφαλής παρατάξεων αλλά και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους άλλων συνδυασμών που τάσσονται καθημερινά στο πλευρό του.

Υπό τον ήχο επευφημιών και χειροκροτημάτων ο κ. Θώδας τόνισε την ανάγκη για εγρήγορση και αγώνα τις επόμενες ημέρες μέχρι την Κυριακή προκειμένου η βούληση του Ζωγραφιώτικου λαού για αλλαγή πορείας και πολιτικής να γίνει πραγματικότητα.