Αποχώρηση Τάσου Τανταρούδα από την παράταξη «Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση»

Νέα αποχώρηση από το «Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» αυτή του Τάσου Τανταρούδα ο οποίος σε επιστολή του δηλώνει απογοητευμένος από την πορεία της παράταξης μιλώντας για εκτροπή από ό,τι πρέσβευε.

Τη στιγμή που ο επικεφαλής της Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοινώνει νέα μέλη της παράταξής του, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών ενισχύοντας τις πληροφορίες που μιλούν για ενδοπαραταξιακά προβλήματα και δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της.

Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Τάσο Τανταρούδα, έναν εκ των στελεχών που είχαν στηρίξει την παράταξη και τον κ. Αγγελόπουλο εξαρχής. Ο κ. Τανταρούδας, μέλος του ΔΣ της ΔημΤΟ ΝΔ Ζωγράφου με επιστολή του, που έδωσε στη δημοσιότητα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη του κ. Αγγελόπουλου εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εκτροπή της, όπως είπε χαρακτηριστικά: «από αυτό που πρεσβεύαμε και διατυμπανίζαμε , την ιδέα δηλαδή του ενιαίου ιδεολογικού χώρου , που γεφυρώνει το παλιό με το καινούριο ,που ενώνει , που αντλεί όλα τα καλά συστατικά και δημιουργεί τις ζυμώσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη αποχώρηση του τέως διευθυντή των γραφείων της παράταξης Νίκου Κοσπεντάρη (βλ. σχετικό ρεπορτάζ εδώ), ενώ μένει να φανεί αν είναι και η τελευταία ή αν θα προκύψουν νέες αποχωρήσεις το επόμενο διάστημα επιδεινώνοντας την κατάσταση για τον κ. Αγγελόπουλο έναν χρόνο πριν τις εκλογές.

 

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τανταρούδα: